Het is alweer bijna 2021! Goede voornemens voor het nieuwe jaar blijken gemiddeld slechts zo’n 3 weken volgehouden. Hoe zorg je er voor dat jouw doelen echt vanuit de diepste verlangs in je hart komen? Niet alleen zijn doelen fijn op werk of sport gebied, ook voor leuke dingen of tijd voor familie is het fijn om jouw intenties scherp te hebben! Zo leef je vanuit jouw eigen motivatie en laat je le leven niet leiden door anderen die jouw agenda boycotten! Als je iets heel graag wilt is er altijd wel een gaatje in je agenda om dat te doen!

Een flitsend visionboard die jou helpt om jouw verlangens voor 2021 om te zetten in concrete doelen.

Zoek plaatjes bij jouw verlangens en dromen en zet ze op een logische manier bij elkaar zodat jouw verlangens duidelijk worden voor jezelf. Door op deze manier bezig te zijn met jouw doelen komen er misschien wel zaken boven waarvan je niet wist dat ze in je hoofd zaten! Na deze brainstorm ga je jouw verlangens omzetten in concrete doelen voor 2021. Deze doelen hoeven niet SMART te zijn, maar moeten vooral motiverend werken. In de workshop leer je handvaten om dit te doen.

Reflecteer op jouw kwartaal en zie in 1 oogoplsag hoe het met jouw werk/fun balans gesteld is.

Door het visueel hoog over te houden en daarna op een mindful manier jouw agenda in te delen zorg je dat je doelen motiverend werken en ze je niet gaan beklemmen.